Za začetek se moramo registrirati v brandmeister omrežje. Da bomo lažje razumeli bom tudi slikovno opremil. V brskalniku odpremo https://brandmeister.network/?page=register in sledimo navodilom iz priložene slike.
pi star2

 

Malo me je po domače povedano matral firbec in sem naročil kitajski hot-spot. MMDVM Hotspot ploščica z OLED zaslonom, anteno in ohišjem sem naročil preko ebay in plačal 46,08 eur. Nato še Original Raspberry Pi Zero W 1GHz ARM11 512MB RAM Built-in WiFi & Bluetooth USB in plačal še 19,02 eur. Potrebno je bilo prispajkati nogice med raspberry pi in MMDVM ploščico kar je dokaj enostavno. Na spletni strani https://www.pistar.uk/downloads/ je potreben dol povlek slike, ki je obkroženo z rdečo.
pi star1 
Datoteka je stisnjena v zip format. Potrebovali boste program 7zip. Dobite ga brezplačno na naslovu http://www.7-zip.si/index.shtml. Datoteko razširite v poljuben direktorij na disku. Vstavite micro SD kartico v računalnik in s programom https://etcher.io/ posnamete datoteko na kartico. 
etcher
Ko se proces konča odprite spletno stran http://www.pistar.uk/wifi_builder.php da skreirate datoteko wpa_supplicant.conf. Tu so zabeležene vaše nastavitve za internet.
SSID je vaše ime omrežja.
PSK je pa vaše geslo
Kliknete na pošlji in ponujeno datoteko shranite kar na SD kartico. SD kartico varno odpnite in vstavite v raspberry pi. Od tu dalje je najboljše da si pomagate z video posnetkom

RXOffset je približno -475